ZZP in de zorg; fysiotherapeuten

Tegenwoordig komen ook in de zorg steeds vaker ZZP dienstverbanden voor van zorgprofessionals. De flexibiliteit en financiële voordelen bieden tenslotte zowel voor de ZZP’er als de opdrachtgever voordelen. 

Fysion zorgt voor arbeidsbemiddeling van fysiotherapeuten die als ZZP’ers actief zijn in de zorg. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match die zowel de fysiotherapeut als de opdrachtgever een optimaal resultaat geeft. 

Vacatures ZZP fysiotherapeut

MeZZP biedt in haar vacatureaanbod een helder overzicht van opdrachten voor ZZP’ers die als fysiotherapeut aan de slag willen. Het inschrijven bij MeZZP heeft voor u als professional in de fysiotherapie verschillende voordelen. Zo gaan wij voor u op zoek naar een passende baan in ons uitgebreide netwerk, zorgen wij voor de afhandeling van de administratie en bent u extra aantrekkelijk door het BTW vrije tarief.

Een fysiotherapeut als ZZP’er in dienst nemen

MeZZP beschikt over een uitgebreid personeelsbestand met vaardige fysiotherapeuten die beschikken over een VAR-WUO verklaring en als ZZP’er in uw praktijk aan de slag kunnen. Daarnaast kunnen wij voor u gericht op zoek gaan naar een geschikte kandidaat, betaalt u bij MeZZP geen bemiddelingskosten en profiteert u het BTW vrije tarief als u een fysiotherapeut als ZZP’er in dienst neemt. 

Wilt u meer weten over onze arbeidsbemiddeling voor fysiotherapeuten die als ZZP'er actief zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via 088 321 0123 of contact@mezzp.nl, wij vertellen u graag meer.

Voordelen van Fysion

  • loyaliteit en werkervaring komen bij ons tot hun recht
  • jij bepaalt waar en wanneer je een beroep op ons doet
  • alle relevante vacatures op een rij
  • aantrekkelijke vergoedingen
  • ondersteuning bij sollicitatie

Wat wij voor u kunnen betekenen

fysion fydalo

Fysion én Fydalo
Als één organisatie zijn we u graag een stap voor.

We sturen u binnen 10 seconden automatisch door naar fydalo.nl

Lees meer over deze samenwerking Ga direct naar fydalo.nl