Werving en Selectie Fysiotherapeut

Fysion kan u van dienst zijn wanneer u een vaste medewerker zoekt. U heeft drie mogelijkheden om de door Fysion gevonden kandidaat over te nemen:

Directe overname

U kunt de kandidaat direct in dienst nemen. Fysion berekent daarbij een eenmalig bemiddelingstarief voor de werving en selectie.

Uitgestelde overname

U kunt er voor kiezen om de kandidaat eerst via Fysion te laten werken op uitzend- of detacheringbasis. U ontvangt dan een factuur voor de uren die de kandidaat daadwerkelijk gewerkt heeft. Na 475 gewerkte uren is de kandidaat vrij over te nemen. U betaalt dan geen bemiddelingssom.

Getrapte overname

Het is ook mogelijk om de kandidaat over te nemen voordat hij 475 uur via Fysion bij uw organisatie heeft gewerkt. Fysion berekent de overnamesom dan naar rato. Dat wil zeggen dat de overnamesom min het aantal uren dat de betreffende kandidaat al heeft gewerkt. U kunt een conceptversie van het bemiddelingstarief op elk gewenst moment opvragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u op de juiste manier kunnen informeren! Contact opnemen kunt u telefonisch 088 - 321 0 123 of via onze contactpagina.

Voordelen praktijkhouders

  • Fysion neemt werving & selectie uit handen
  • Fysion verzorgt gehele salarisadministratie
  • Groot bestand professionele Fysiotherapeuten
  • Geen arbeidsrisico's 
  • Geen opzegtermijn
  • 5,5 jaar lang flexibel werken

Wat wij voor u kunnen betekenen

fysion fydalo

Fysion én Fydalo
Als één organisatie zijn we u graag een stap voor.

We sturen u binnen 10 seconden automatisch door naar fydalo.nl

Lees meer over deze samenwerking Ga direct naar fydalo.nl