Arbeidsbemiddelaar fysiotherapeuten

De kandidaten die bij Fysion staan ingeschreven, zijn erg verschillend. Van recent afgestudeerden tot zeer ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten. Tot de opdrachtgevers behoren vrijgevestigde praktijken, ziekenhuizen en verpleeg- & verzorgingstehuizen in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Bij het maken van een match houdt Fysion rekening met de wensen, eisen en behoeften van kandidaten en opdrachtgevers. Zo wordt al jaren de perfecte match gegarandeerd!

Best mogelijke match

Fysion kent geen kantorennetwerk en is daardoor overzichtelijk, toegankelijk en voordelig. De consultants van Fysion kennen het vakgebied vanuit hun ervaring als geen ander. De wensen, eisen en behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers komen in hun werkzaamheden altijd op de eerste plaats.

Tijdige uitbetaling van lonen, een correcte loonstrook, heldere facturen, een grote verscheidenheid aan kandidaten en opdrachtgevers. Het zijn een aantal factoren die het succes van Fysion verklaren. Kwaliteit, flexibiliteit, expertise en snelheid komen bij Fysion op de eerste plaats.

Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU)

Fysion is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Voor meer informatie, klik hier.

Contactgegevens Fysion

Bezoekadres

Dolderseweg 2
Gebouw Blauwburgh II
3712 BP Huis ter Heide

T: 088 321 0 123
E: info@fysion.nl
KvK: 34060078

Postadres

Postbus 1040
3700 BA Zeist

Logo NBBU

SNA - gecertificeerd volgens de NEN - 4400 norm

              

SNA-gecertificeerde uitleners bewijzen met het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid dat hun (personeels)administratie op orde is, dat zij op tijd voldoende loonheffingen en omzetbelasting afdragen. Met dit keurmerk worden opdrachtgevers behoed voor de aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen en sociale premies.

fysion fydalo

Fysion én Fydalo
Als één organisatie zijn we u graag een stap voor.

We sturen u binnen 10 seconden automatisch door naar fydalo.nl

Lees meer over deze samenwerking Ga direct naar fydalo.nl