De werkwijze van Fysion

Als u een vacature plaatst bij Fysion, nemen de consultants eerst uw wensen en eisen met u door. Met uw input gaan zij op zoek naar de geschikte kandidaat. Zij kijken daarvoor welke kandidaten beschikbaar zijn in uw regio. De vacature komt ook op de goedbezochte website van Fysion te staan. Daardoor kunnen ook andere geïnteresseerden op de vacature reageren.

Zodra een geschikte kandidaat gevonden is, stelt Fysion deze persoon aan u voor. Dat kan telefonisch of door het cv aan u voor te leggen. Heeft u interesse om nader kennis te maken met de kandidaat? Dan zorgt Fysion dat er een afspraak komt tussen u en de kandidaat. Het gesprek is geheel vrijblijvend voor beide partijen.

Als het kennismakingsgesprek positief is verlopen, maakt Fysion de papieren in orde voor de waarneming van uw vacature. Ook directe overname behoort tot de mogelijkheden. Verloopt het gesprek niet naar wens? Dan zoekt Fysion verder.

Fysion neemt na een tijdje contact met u en met de kandidaat op. Dit om te bekijken of alles naar wens verloopt en of er nog vragen of opmerkingen zijn waarmee Fysion u kan helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u op de juiste manier kunnen informeren! Contact opnemen kunt u telefonisch 088 - 321 0 123 of via het contactformulier.

Voordelen praktijkhouders

  • Fysion neemt werving & selectie uit handen
  • Fysion verzorgt gehele salarisadministratie
  • Groot bestand professionele Fysiotherapeuten
  • Geen arbeidsrisico's 
  • Geen opzegtermijn
  • 5,5 jaar lang flexibel werken

Wat wij voor u kunnen betekenen

fysion fydalo

Fysion én Fydalo
Als één organisatie zijn we u graag een stap voor.

We sturen u binnen 10 seconden automatisch door naar fydalo.nl

Lees meer over deze samenwerking Ga direct naar fydalo.nl