Scholing van fysiotherapeut

Fysion vindt het belangrijk dat kandidaten zich verder kunnen ontwikkelen. Iedere fysiotherapeut die via Fysion werkt, bouwt daarom per gewerkt uur € 0,45 aan scholingsbudget op. Je kunt aanspraak maken op dit budget als je een gerelateerde opleiding met succes hebt afgerond. Informeer voordat dat scholing aanvangt bij de consultants van Fysion of je aanspraak kunt maken op een scholingsvergoeding.

Workshop Solliciteren

De consultants van Fysion bieden helpen je bij het vinden van vaste en/of tijdelijke banen. Het voeren van sollicitatiegesprekken is iets wat de consultant niet van de kandidaten kan overnemen. Daarom is Fysion gestart met de Workshop Solliciteren. Deze workshop is geïntroduceerd bij alle opleidingen voor fysiotherapeuten in heel Nederland.

De Workshop Solliciteren richt zich op net of bijna afgestudeerde studenten Fysiotherapie. Het doel is om de fysiotherpaeut sneller aan een baan te helpen. De workshop geeft inzicht in de belangrijkste aspecten van het solliciteren. Hoe kun je onderscheidend zijn, maar tegelijkertijd jezelf blijven? De workshop bevat weinig theorie maar biedt praktische adviezen.

Meer informatie over de inhoud van de Workshop Solliciteren lees je hier.

Voordelen van Fysion

  • loyaliteit en werkervaring komen bij ons tot hun recht
  • jij bepaalt waar en wanneer je een beroep op ons doet
  • alle relevante vacatures op een rij
  • aantrekkelijke vergoedingen
  • ondersteuning bij sollicitatie

fysion fydalo

Fysion én Fydalo
Als één organisatie zijn we u graag een stap voor.

We sturen u binnen 10 seconden automatisch door naar fydalo.nl

Lees meer over deze samenwerking Ga direct naar fydalo.nl