Herintreden als fysiotherapeut

Ben jij een fysiotherapeut die na jaren buiten de fysiotherapie gewerkt te hebben weer wil herintreden in de fysiotherapie? Fysion helpt je om ook dan een tijdelijke of vaste baan te vinden.

Regelmatig wordt Fysion benaderd door fysiotherapeuten die lange of korte tijd buiten de fysiotherapie hebben gewerkt. We kunnen je als herintreder vaak goed helpen. Wel moet je natuurlijk je niveau van kennis en kunde weer op peil hebben gebracht en onder begeleiding ervaring hebben opgedaan om als herintredende fysiotherapeut in aanmerking te komen voor plaatsing.
Fysion werkt samen met Viaperspectief om herintreders weer op de arbeidsmarkt te krijgen.

Scholing

De eerste stap die je als herintredende fysiotherapeut moet nemen is je kennis en vaardigheden weer op een goed peil krijgen door het volgen van cursussen. Hiervoor bestaat zelfs een speciale herintrederscursus voor fysiotherapeuten. Deze wordt aangeboden door Viaperspectief. Meer informatie vind je hier.

Werkervaring

Tijdens en na de herintrederscursus kun je het beste werkervaring opdoen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Ook is het verstandig je in te laten schrijven in het centraal kwaliteitsregister van de fysiotherapie, het CKR. Dat vergroot je arbeidsmarkt kansen ook aanzienlijk. Als je hierin wilt worden begeleid kun je hiervoor ook bij Viaperspectief aankloppen.

Tijdelijk of vast werk

De laatste stap in je herintreden is natuurlijk: de arbeidsmarkt op. Fysion is hierin je partner. Voor de eerste waarnemingen na je werkervaringsperiode maar ook voor een vaste aanstelling.

Bekijk onze fysiotherapie vacaturesschrijf je in en neem vrijblijvend contact op met onze consultants voor meer informatie. Zij kijken graag met je mee.

 

Vragen? Vul het formulier in!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

fysion fydalo

Fysion én Fydalo
Als één organisatie zijn we u graag een stap voor.

We sturen u binnen 10 seconden automatisch door naar fydalo.nl

Lees meer over deze samenwerking Ga direct naar fydalo.nl