Flexibele of vaste baan in fysiotherapie

Ben jij als fysiotherapeut op zoek naar een (nieuwe) werkplek? Fysion helpt je om de juiste plek te vinden. Of je nu zoekt naar een tijdelijke functie of naar een vaste baan, op uitzendbasis of op detacheringsbasis.

Fysion bemiddelt voor alle soorten arbeidsrelaties. Van tijdelijke en langdurige waarnemingen tot vaste banen. De opdrachtgevers van Fysion varieren van vrijgevestigde praktijken, ziekenhuizen tot verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Werkwijze

Zodra je je hebt ingeschreven, brengen de consultants van Fysion jouw wensen en kwalificaties in kaart. Daarmee gaan zij actief voor je op zoek naar een passende baan. Zij kijken in het vacaturebestand van Fysion en benaderen opdrachtgevers. Je cv vormt meestal de eerste kennismaking met je toekomstige opdrachtgever.

Is er een passende vacature en is de opdrachtgever ook in jou geïnteresseerd? Dan kan het eerste gesprek plaatsvinden. Soms vindt nog een tweede gesprek plaats. Het kan ook gebeuren dat je meteen na de eerste kennismaking kunt beginnen. Na een succesvolle afronding van de sollicitatieprocedure kom je bij Fysion in loondienst of kom je direct in dienst van de opdrachtgever.

Salaris

Het salaris is afhankelijk van je opleiding, werkervaring en de inhoud van de functie. Inschaling vindt plaats conform de CAO van de werkplek, tenzij deze niet algemeen bindend verklaard is. Als dat het geval is of als de branche helemaal geen CAO heeft, is de CAO voor uitzendkrachten van toepassing. Voor de andere secundaire arbeidsvoorwaarden is meestal ook de CAO voor uitzendkrachten van toepassing. Wil je weten wat je in jouw situatie gaat verdienen? Neem dan contact op met de intercedenten van Fysion.

Inschrijven

Bekijk onze fysiotherapie vacaturesschrijf je in en neem vrijblijvend contact op met onze consultants voor meer informatie. Zij kijken graag met je mee. Studenten kunnen zich maximaal 4 maanden voor hun afstuderen bij Fysion inschrijven.

Ook kan je voor meer informatie telefonisch contact met ons opnemen via 088 321 0 123.

Voordelen van Fysion

  • loyaliteit en werkervaring komen bij ons tot hun recht
  • jij bepaalt waar en wanneer je een beroep op ons doet
  • alle relevante vacatures op een rij
  • aantrekkelijke vergoedingen
  • ondersteuning bij sollicitatie

fysion fydalo

Fysion én Fydalo
Als één organisatie zijn we u graag een stap voor.

We sturen u binnen 10 seconden automatisch door naar fydalo.nl

Lees meer over deze samenwerking Ga direct naar fydalo.nl